Referenties

Merci beaucoup! C’est vraiment super chez toi. Merci pour tout. Tu es un grand cadeau pour nous.
Henri
 
Mijn eigen Franse avontuur gaat bijna beginnen. Over krap 2 weken vertrek ik op mijn pelgrimstocht. Iedere keer als iemand mij vraagt of ik wel Frans spreek dan zeg ik dat mijn Franse juf er vertrouwen in heeft dat het onderweg goed komt.
Yvette
 
Je kennis van de Franse taal breng je met veel enthousiasme over zodat ik  mij altijd weer verheug op de volgende les. Met een rugtas vol "Franse bagage" kom ik deze zomer wel door met of zonder reis naar Frankrijk.
Lucia
 
Heb erg genoten van je lessen. Je doet het echt super leuk en laagdrempelig!!! Mijn complimenten! 
Lisette
 
Ik vond dat je op een leuke, speelse manier les gaf, waarvoor mijn compliment, en ik heb er zeker wat van onthouden. Bedankt voor de wijze lessen.
Henk
 
Je pense que j'ai appris beaucoup de français cette année. Merci pour les courses, sans toi mon francais était seulement encore le français pour les vancances. Tu es une bonne professeur! 
Tessa
 
Ik heb volop genoten van jouw enthousiaste en plezierige manier van lesgeven. Ik zal dit gaan missen.
Martin
 
Beste Vera,
Al 4 jaar volgen we een cursus bij jou. Voorheen volgden we groepscursussen maar zoals we nu les krijgen is echt fenomenaal. Geheel op ons toegespitst en eigenlijk is elke les een verrassing. Het is niet alleen dat je een hele goede "professeur" bent, nee dat is het niet alleen want je bent integer, lief en heel spontaan. Je weet exact de goede stof aan te bieden en je doet veel voorbereidend werk. Als je kijkt naar de persoonlijke aandacht ten opzichte van groepslessen krijg je veel meer waar voor je geld! Wij zijn super enthousiast en kunnen iedereen aanraden om eens een proefles te nemen om het zelf te ervaren. 
Jaap & Sandra
 
Ik denk nog altijd met een goed gevoel aan je manier van lesgeven!
Bert
 
Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin gehad tijdens de lessen en de voorbereidingen. Je bent super goed en ik had mij geen betere lerares kunnen wensen!  
Marloes
 
Wat is Doreen blij : een 9! "En dat komt echt, mam, door de bijlessen van Vera!" Geweldig wat jij hebt gedaan in deze lessen met haar. Wij zouden graag zien dat ze tot examens bij je blijft lessen.  
moeder van Doreen
 
Ik wil je hartelijk bedanken voor alles wat jij voor Nikolay hebt gedaan, voor jouw tijd die jij in hem hebt gestoken. Nikolay heeft zo veel van jouw lessen geleerd! Wij waarderen het ten zeerste! Nikolay heeft Frans met een ruim voldoende afgesloten.
moeder van Nikolay
 
Bijlessen bij Vera via Skype hebben ervoor gezorgd dat mijn dochter naar een 9 is gegaan voor Frans in de brugklas van atheneum. Altijd op tijd, heldere afspraken, goede lessen, leuke manier van les geven. Een aanrader!
Katya 
 
Om mijn kennis en spreekvaardigheid van het Frans op peil te houden, ben ik al ruim drie jaar met veel plezier te gast bij Vera's "Franse Lente". Vera Verhagen is een buitengewoon enthousiaste lerares. Ze spreekt een heel mooi Frans, altijd op rustige toon, en is daardoor, ook voor beginnelingen, al snel goed te volgen. Vera's manier van lesgeven is zeer ontspannen. Ter voorbereiding van haar lessen laat zij zich graag leiden door de interesses van haar cursisten. Ook weet ze je vaak te verrassen met een originele aanpak van de franse taal. Maar Vera staat ook graag open voor persoonlijke vragen of bijdragen. Kortom: komt zomer, herfst of winter, in Zuidwolde is het altijd (Franse) lente!
Els 
 
Toen ik op zoek was naar een manier om mijn Frans op te vijzelen, stuitte ik op de website van Vera. De mogelijkheid om via Skype privé lessen te volgen sprak me zeer aan. En het is me zeer goed bevallen. Ontspannen vanuit de comfort van mijn eigen huis, zonder reistijd en op een moment dat mij goed uitkwam ('s avonds na het werk).
In plaats van een standaard lespakket te volgen paste Vera de les steeds aan naar mijn wensen en behoeften. Waardoor ik snel mijn niveau kon verbeteren. Daarnaast heb ik erg genoten van de gesprekken die we samen gehad hebben over allerlei verschillende onderwerpen. De les vloog elke week voorbij.
Ik kan de lessen van Vera dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die zijn kennis van de Franse taal wil verbeteren!
Lisanne
 
Leuke afwisselende lessen. Positieve aandacht voor iedereen. Goede verdeling spreken. luisteren en schrijven. Interessante bezoeken aan musea en steden. En vooral mooie omgeving en heerlijk eten! Vive la France!
Margriet (over de opfriscursus)
 
Wat mij betreft voor mensen met drempel om Franse lessen te gaan volgen, de beste keuze. Vera geeft je een prettig gevoel, je voelt je gelijk op je gemak. Er wordt een sfeer gecreëerd zodat je niet bang bent om vragen te stellen. Erg laagdrempelig maar toch ontzettend educatief. Ik blijf lessen volgen en raad het iedereen ook aan dit te gaan doen! Ontzettend leuke manier van les geven, voor jong en oud!
Annelies
 
Ik had al een tijdje les van een andere Franse juf, maar die ging zelf naar Frankrijk dus ik op zoek naar een andere. En ik ben blij dat ik Vera gevonden heb. Ik heb met haar mijn Frans verder kunnen verbeteren via skype en hoewel ik al best wel wat wist kwam ze toch met heel nuttige oefeningen. Ze heeft altijd wel ergens materiaal/oefeningen voor klaar liggen voor bepaalde moeilijkheden en ondanks dat het via skype ging ondervond ik dat niet echt als beperkend. Verder is de gezelligheid tijdens de lessen ook een leuk pluspunt!
Roland
 
De Franse lessen bij Vera via Skype zijn :
-professioneel
-op niveau
-ontspannen
-leuk
Ik leer veel van Vera en kijk elke week uit naar mijn les.
Helen
 
Sinds 1,5 jaar heb ik  nu (privé) les van Vera en ik heb heel veel van haar geleerd. Haar lessen zijn zeer gevarieerd en daardoor kom je op een leuke en ontspannen manier in aanraking met de grammatica en uitspraak. Mijn  begrip en woordenschat  van het frans is er flink op vooruit gegaan, maar vooral ben ik gegroeid in mijn conversatie. Door Vera durf ik frank en vrij te praten en durf ik ook fouten te maken, die zij dan weer verbetert op een ontspannen manier.
Ik zou iedereen die Franse les wil nemen aanraden om dat bij haar te doen. Ikzelf was van plan om gedurende een korte periode een intensief lesprogramma bij haar te volgen, maar het is zo leuk dat ik het nu nog steeds doe.
Pia
 
De opfriscursus Franse les was een daverend succes. Vooral omdat Vera een geweldige “prof” is. Door haar fantastische manier van lesgeven, hebben wij ons totaal geen proefkonijn gevoeld. Chapeau!
Simone & Annette